Als je overweegt om dit jaar je huis te laten isoleren, dan heb je geluk. De overheid heeft de ISDE subsidie beschikbaar gesteld voor huiseigenaren die hun huis willen verduurzamen. Hieronder lees je meer over deze subsidie en hoe je deze kunt aanvragen, zodat je de informatie op een nieuwe en frisse manier kunt presenteren.

Besparen

Vanaf 2023 kunt u subsidie aanvragen voor het uitvoeren van 1 isolatiemaatregel. Het is wel belangrijk dat de isolatiemaatregel na 1 april 2022 is uitgevoerd. De subsidie bedraagt ongeveer 15% van de isolatiekosten. Als u binnen 24 maanden na het uitvoeren van de eerste isolatiemaatregel nog meer isolatiemaatregelen laat uitvoeren, wordt het subsidiebedrag voor de eerste isolatiemaatregel verdubbeld tot ongeveer 30% van de isolatiekosten.


Het is belangrijk om te weten dat het isolatiemateriaal dat u wilt gebruiken moet zijn goedgekeurd om in aanmerking te komen voor de subsidie. Voordat u een isolatiemaatregel aanschaft, is het verstandig om eerst de lijst met goedgekeurde isolatieproducten te controleren. Bij Gilbert isolatie werken we met isolatieproducten die allemaal in aanmerking komen voor de ISDE subsidie.


Bekijk hier de gehele isolatiemaatregelenlijst inclusief bijbehorende meldcodes.

Bron: rvo.nl