Bent u op zoek naar efficiënte en duurzame oplossingen voor de isolatie van uw spouwmuren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreid dienstenpakket aan, waaronder het isoleren van spouwmuren met behulp van hoogwaardige materialen zoals wol en Enverifoam.

Enverifoam spouwmuur isolatie

🟢 Realiseer jaarlijks besparingen tussen €200 en €600.

🟢 Zorg voor een comfortabele temperatuur in uw huis, zowel in de winter als in de zomer.

🟢 Verbeter de waarde van uw woning.

🟢 Maak nu gebruik van de aantrekkelijke subsidie van ISDE.

Ursa floq spouwmuur isolatie

Wat is mineraal wol?

 

Bij Gilbert isolatie zijn we gespecialiseerd in het leveren van isolatiediensten, met een specifieke focus op spouwmuurisolatie met behulp van mineraal wol.

Mineraal wol, ook bekend als steenwol of minerale vezelisolatie, is een van de meest betrouwbare en effectieve isolatiematerialen op de markt. Het heeft een van de hoogste R-waardes (isolatiewaarde) en biedt daardoor een uitstekende thermische weerstand. Dankzij de unieke structuur van mineraal wol kunnen de kleine en lichte vezels zich gemakkelijk verspreiden en dus de kleinste randjes en kiertjes opvullen.

Bij het isoleren van spouwmuren maken we gebruik van geavanceerde machines die het mineraal wol in de spouwmuur blazen. Hierbij wordt het isolatiemateriaal fijn gemalen, zodat het efficiënt door de kleinste openingen kan dringen. Het resultaat is een naadloze vulling van de volledige spouwmuur, waarbij het isolatiemateriaal samengeperst wordt tot één geheel.

Door te kiezen voor spouwmuurisolatie met mineraal wol geniet je van talloze voordelen. Als isolatiemateriaal met hoge thermische prestaties zorgt het voor een aanzienlijke vermindering van warmteverlies, waardoor je energiekosten kunt besparen. Bovendien draagt het bij aan het behoud van een comfortabel binnenklimaat, doordat het geluidsoverlast vermindert en de temperatuur in huis gecontroleerd blijft.

Spouwmuur isolatie

Wat is Enverifoam?

 

Enverifoam is een innovatief isolatieschuim dat wij veelvuldig toepassen bij zowel het isoleren van spouwmuren als het herstellen van oude spouwmuurisolatie. Door de specifieke eigenschappen van Enverifoam, zoals naadloosheid, vormvastheid en hoge isolatiewaarde, is dit materiaal uitermate geschikt voor verschillende toepassingen.

Bovendien biedt Enverifoam een uitstekende oplossing voor woningen met een dunne spouw. Met dit isolatieschuim kunnen wij zelfs de kleinste kieren en openingen perfect afdichten, waardoor warmteverlies aanzienlijk wordt verminderd en uw energieverbruik gereduceerd kan worden.

Ons team van ervaren specialisten staat klaar om u te voorzien van professioneel advies en op maat gemaakte oplossingen. Wij luisteren naar uw wensen en bieden u diverse mogelijkheden voor spouwmuurisolatie met Enverifoam. Of het nu gaat om een nieuwbouwproject, renovatie of het herstellen van bestaande isolatie, wij hebben de kennis en expertise om aan uw verwachtingen te voldoen.

Wilt u profiteren van de voordelen van naadloze en vormvaste Enverifoam isolatie? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie en om de mogelijkheden te bespreken. Ons team staat klaar om u te helpen bij het realiseren van een energiezuinige en comfortabele leefomgeving.

Gilbert foam