◇ Kruipruimte leegzuigen?

Bij Gilbert isolatie kunt u ook terecht om uw kruipruimte isolatie efficiënt te laten verwijderen of te verplaatsen. Ons deskundige team staat voor u klaar om uw kruipruimte proffesioneel en tegen een kleine vergoeding leeg te zuigen. Wacht niet langer en laat ons uw kruipruimte aanpakken.


◇ Sedum Dak

Een Sedum dak is een uiterst effectieve manier om een plat dak van een woning of schuurtje te isoleren. Door het plaatsen van Sedum planten, biedt dit dak meerdere voordelen. Deze planten hebben de unieke eigenschap om water op te nemen en vast te houden. Dit betekent dat zelfs bij temperaturen van 30 graden uw voeten niet op hete stenen of zand hoeven te rusten, maar op het verkoelende gras van het Sedum dak.

Daarnaast zijn Sedum planten ook uitstekend in het vasthouden van warmte tijdens de wintermaanden. Dit betekent dat uw dak niet alleen hoge temperaturen kan weerstaan, maar ook in staat is om uw woning optimaal te isoleren en de warmte binnen te houden.

Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar zelf de voordelen van een Sedum dak en onze uitgebreide isolatiediensten. Bij Gilbert isolatie zorgen we voor een effectieve en duurzame isolatie van uw woning of schuur!


◇ Binnenmuur isoleren

Een voorzetwand is een uitstekend idee voor iedereen die op zoek is naar meer isolatie en comfort in huis. Een voorzetwand zorgt er namelijk voor dat alle naden, kieren en gaten in de muur netjes worden afgedicht, waardoor er geen warme lucht meer kan ontsnappen in de winter. Dit betekent dat u minder hoeft te stoken om het warm te houden, waardoor u flink kunt besparen op uw energierekening.

Niet alleen in de winter heeft een voorzetwand voordelen, ook in de zomer kan het verschil maken. Een goed geïsoleerde voorzetwand zorgt er namelijk ook voor dat warmte niet naar binnen kan dringen, waardoor uw huis lekker koel blijft. Bovendien kan een voorzetwand op maat worden gemaakt, zodat u zelf de gewenste RD-waarde kunt bepalen. Hierdoor weet u zeker dat u de optimale isolatie krijgt die past bij uw woning en situatie.

Een voorzetwand kan bovendien ook gebruikt worden om lelijke, beschadigde of verouderde muren te verbergen of om extra geluidsisolatie te creëren.

 

Kortom, een voorzetwand biedt tal van voordelen voor uw woning en comfort. Het is dan ook zeker een goed idee om te overwegen om een voorzetwand te plaatsen. Twijfelt u over de beste opties voor uw woning? Laat u dan gerust adviseren door onze specialist op het gebied van isolatie. Zo weet u zeker dat u de meest geschikte optie kiest voor uw situatie.

 


◇ Gevelisolatie (Nieuwbouw)

Bent u op zoek naar een isolatiebedrijf die nieuwbouw gevels op de hoogste kwaliteit kunnen isoleren?

Gilbert isolatie is een isolatiebedrijf dat gespecialiseerd is in het isoleren van gevels van nieuwbouw projecten.

Wij werken met verschillende soorten isolatie zoals Glaswol, Steenwol maar ook de harde pir en pur platen.

Het boren en plaatsen van ankers behoort ook tot onze dienst.

Gilbert isolatie is onderscheidend door onze goede algemene bouwplaats kennis en onze inzet om van ieder project een succes te maken.

Wij hanteren vrijwel altijd meterprijzen zodat het voor de klant vooraf altijd duidelijk is wat het totaal plaatje kost.

Wij rekenen altijd de aantallen op het werk en wat gedaan is factureren we aan het einde van de week tenzij vooraf anders afgesproken.

Wegens de grote vraag in de isolatie zijn wij ook op zoek naar vakmensen en jongeren die het vak isoleren graag willen leren.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

neemt u dan gerust contact met ons op.

Isolatie rapport nieuwbouw

○ Gevelimpregnatie

 

In ons streven naar een prachtige en duurzame leefomgeving, is het belangrijk om elk aspect van onze woningen en gebouwen te koesteren. En wat is er nu belangrijker dan de bescherming en behoud van onze gevels? Het impregneren van gevels biedt een effectieve oplossing die niet alleen schimmelvorming voorkomt, maar tevens de schoonheid en levensduur van de gevelstenen behoudt. 

Een van de meest voorkomende problemen bij gebouwen is schimmel, een ongewenste gast die zich gemakkelijk nestelt in vochtige omstandigheden. Door gevels te impregneren, creëren we een waterafstotende barrière die schimmelvorming voorkomt en uw gevels vrij houdt van deze donkere vlekken en gezondheidsrisico's. 

We kennen allemaal het belang van een schone en verzorgde gevel. Het impregneren van gevels speelt hier een cruciale rol. Door het impregneren van uw gevel, blijven uw stenen niet alleen langer schoon, maar behouden ze tevens hun oorspronkelijke uitstraling. Het beschermt uw gevel tegen vuil, stof en andere verontreinigingen die na verloop van tijd schade kunnen veroorzaken. Zo kunt u blijven genieten van die prachtige gevel die uw huis of bedrijfspand karakter geeft.

Bovendien zorgt het impregneren van gevels ervoor dat overtollig vocht dat zich in de spouw bevindt naar buiten kan, terwijl regenwater niet naar binnen kan dringen. Dit microscopisch dunne laagje biedt een schild van bescherming, zodat uw gevel kan ademen terwijl schadelijk vocht wordt geweerd. Het is alsof uw huis wordt gehuld in een zorgvuldig op maat gemaakt hoesje, waarin de natuur haar weg naar buiten vindt, maar vocht en potentieel gevaarlijke schimmels worden buitengesloten.

Met het oog op de toekomst is het impregneren van gevels een verstandige keuze om uw investering in uw woning of bedrijfspand te beschermen. Dit proces verlengt de levensduur van uw gevel, vermindert de noodzaak van dure reparaties en draagt bij aan het behoud van de esthetische waarde van uw vastgoed.

Kortom, gevelimpregnatie is niet alleen praktisch, maar ook een verrijking voor de uitstraling en het behoud van uw gebouw. Het biedt bescherming tegen schimmel, zorgt voor een schone gevel en laat uw woning ademen, zonder vochtoverlast. Dus waar wacht u nog op? Geef uw gevel de liefde en zorg die het verdient. Neem vandaag nog de stap om uw gevel te impregneren en geniet van de voordelen voor jarenlang woon- en werkplezier

U kunt contact opnemen voor al uw vragen.