Bodem-isolatie (tijdelijk) verwijderen


Bij Gilbert Isolatie zijn we gespecialiseerd in het isoleren van verschillende ruimtes, waaronder kruipruimtes. Veel kruipruimtes in Nederland worden voorzien van kruipruimte-isolatie, ook wel bekend als bodemisolatie. Bij dit systeem wordt er isolatiemateriaal aangebracht op de bodem van de kruipruimte. Toch kan het voorkomen dat de isolatie tijdelijk verplaatst of verwijderd moet worden.

Bijvoorbeeld wanneer er iets gerepareerd moet worden in de kruipruimte, zoals een leiding of riool. In dat geval is het vaak noodzakelijk de isolatie voorzichtig te verplaatsen of tijdelijk te verwijderen. Gilbert Isolatie biedt de mogelijkheid om bodemisolatie veilig en professioneel te verwijderen of verplaatsen. Wij maken gebruik van speciale afzuigapparatuur om de isolatiechips of korrels weg te halen en kunnen deze op uw verzoek tijdelijk opslaan, totdat het werk van de loodgieter of elektricien is voltooid.

Er zijn verschillende redenen waarom iemand ervoor kan kiezen de bodemisolatie te verplaatsen of tijdelijk te verwijderen. Naast reparatiewerkzaamheden in de kruipruimte kan het ook zijn dat er andere werkzaamheden plaatsvinden, zoals het aanleggen van vloerverwarming of het leggen van nieuwe leidingen. Door de bodemisolatie voorzichtig te verplaatsen of te verwijderen, kunnen deze werkzaamheden zonder problemen worden uitgevoerd.

Bij Gilbert Isolatie begrijpen we hoe belangrijk het is om over een goed geïsoleerde kruipruimte te beschikken. Wanneer de isolatie (tijdelijk) verplaatst of verwijderd moet worden, bieden wij daarom de professionele oplossingen die nodig zijn om het werk veilig en snel uit te kunnen voeren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en mogelijkheden.
Offerte aanvraag